9X INSPIRATIE HARDLOPEN ZUIDERPARK PARKOERS: BACK TO NATURE RUN&WALK

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

9X INSPIRATIE HARDLOPEN ZUIDERPARK PARKOERS: BACK TO NATURE RUN&WALK

Anti-ratrace, anti-burnout cursus bewustwording in… een hardlooppakje. Zachtlopend, hoor. Dat is bewust de bedoeling. Anders zit je weer in een ratrace, niet?

We willen namelijk opkikkeren door iets anders dan tijdelijke adrenaline, en daarna een dip: natuurlijke energie. Daarom ga je de vele vermommingen leren zien van ratraces. Zodat je daar makkelijker keuzes over kunt maken, definitief of vaker, wat ook al winst is.

Gezond buiten, gezond outgoing, ga je aan de slag met controle over je lichaam, ademhaling, mindset. Je oefent positief contact met de natuur, positief beeld van je eigen lichaam, je eigen mind. Slim on the long run!

Wise Fun Mindful Back to Nature Run&Walk: herontdekken dat natuurlijke wegen makkelijker, lichter, duurzamer zijn. En hardlopen makkelijker maken. De natuur opzoeken en dan ook echt oppikken, erin meegaan, het is iets waar je heerlijk in kunt opgaan. En intussen loop je wel.

Onderweg stoppen en bespiegelen we vaak. Speels bewust, ontdekkend en verkennend. Met feeling. Met respect. Ook juist voor je eigen lichaam. Lichter dan gedacht, met meer en meer vertrouwen dan eerst.

Je krijgt vele tips die de kans hierop vergroten: langer blessurevrij, tot op hogere leeftijd slijtagevrij. Want je begrijpt gaandweg ook voor jou persoonlijk de link met de 9 elementen die superoudjes wereldwijd supervitaal hebben gehouden: Blue Zones-tips dus.

En gewoon… slimme tips uit Mindful Run, Sportrusten, natural running, trailrunning, barefoot running, runningtherapie, en welke hype er ook gaande is. Oh ja, neusademhaling. En chi running. Overal inspiratie.

Top ook als je opziet tegen beginnen, jazeker, welkom.

Wanneer?
Elke eerste zaterdag van de maand, van 11.00 tot 11.30 uur, vanaf 7 oktober 2017, en dan nog 8 eerste zaterdagen van de maand.

25 euro per maandelijkse sessie bij afname van 9 x, en dan is het ook inclusief wekelijkse natuur-energie-inspiratie tussendoor. Voor als je iets anders wilt dan enkel lopen op adrenaline en doorzetten, het oude recept. Zeker indrukwekkend, maar je wilt iets anders? Leuk, je bent een openminded geest, welkom.

Waar?
Zuiderpark, zeer onderschat in Den Haag, maar wacht maar tot je het echt ontdekt! Zit vol met lieflijke plekjes, groene initiatieven. Goed bereikbaar met OV, heel veel groen, heerlijk, inspirerend, we boffen! Ga mee op ontdekking, in de winter leen je een lampje, superleuk en met mij erbij gewoon veilig.

No ratrace
Tijdens de sessies volgen we (de) natuur, gevoel, speelse energie.CENTRAAL, OOK: NEUSADEMHALING
Nu opeens hip via Oxygen Advantage. Al een paar jaar hamert Mindful Run erop. Sportrusten was er nog eerder bij, met de rustige ademhaling. De moeite van het weer aanleren bijzonder waard. Leer het weer herkennen en toepassen ook in je dagelijks leven, met vertrouwen.
RESERVEER JE PLEK
Via de banner.
Info: info@natureminded.nl
En natuurlijk mag je tussendoor instromen en ook aansluiten bij vergelijkbare series in Scheveningen en in Kijkduin. Zit daar iets in, voor jou? info@natureminded.nl