Brasserie Ock Mindful Run vrijdagmiddagen

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Brasserie Ock Mindful Run vrijdagmiddagen

Je gaat het onderweg merken: minder ‘ouderwets moeten moeten’ en de standaarddingen op een leuke manier eens wat anders bekijken, dat kun je ook hardlopend, zachtlopend, oefenen, ervaren.
 
Doe maar eens mee aan Mindful Run, met start en finish bij Brasserie Ock, in het mooie, veelzijdige Ockenburg, naast het landgoed dat ze nu restaureren. (En natuurlijk is er nog zoveel meer natuur op loopafstand, we gaan ook gezellig op ontdekking!)
 
Ook je ‘hardloopcarrière’ krijgt daar nu een verstandige start en/of impuls. Langzaam of snel, gevorderd of beginner: welkom vanaf 4 november 2016 elke vrijagmiddag vanaf 15.15 uur tot 16.45 uur. Laatste sessie: 9 december (dus niet eerder, hoor, het is 5 sessies)..
 
Of je nu beginner bent of gevorderd, je gaat ervaren hoe je ook rennend (en stoppend!) bijzonder lekker en gezond van het NU geniet. Via focus op ademhaling, makkelijker lopen, af en toe een beetje magisch denken. Sowieso meer energie.
 
Het gaat om een 5-weekse cursus, 5 bewustwordingssessies verspreid over 5 weken, van 1,5 uur per keer, voor 95 euro. Met na afloop een mail met samenvatting en suggesties voor de week. To keep it alive! En je komt zen aan, lekker bij Ock….
 
Mindful Run wordt gegeven door Mindful Run Den Haag (Facebook), tevens http://keepalivewalks.com/ Sam is de Haagse instructeur van het al in 50 plaatsen in Nederland gegeven Mindful Run.
 
Nogmaals: Mindful Run is juist ook zo handig als je niet zo hard gaat of (weer) begint. Je leert ook vaker en bewuster af te stemmen op je eigen lichaam. En daar je keuzes op af te stemmen. Momenten van stilte, voelen, bewust bewegen, ook snel, ook langzaam, minder in je hoofd, meer gevoel, meer loslaten. Niet leeglopen, maar vollopen. Niet hard, maar hart. Niet jachtig, maar aandachtig.
 
Loop je mee? Reken maar dat je erbij gaat en mag lachen, dat moet zelfs (qua lachen: je leert ook verrassend leuke slimme looptrucs, perfect ook als je net begint, wacht maar af 🙂 
november 04 2016

Venue

Brasserie Ock

Monsterseweg 4
Den Haag, Netherlands

+ Google Maps