Koningsplein-clinics Mindful Run, donderdagavonden

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Koningsplein-clinics Mindful Run, donderdagavonden

Je wilt hardlopen zonder dat aloude moeten volhouden? Verstandig, anders wordt het eens leeglopen. Gaandeweg leg je natuurlijk wel meters af, maar de focus ligt daar geheel niet op.

Hier leer je vollopen: op gevoel, op contact met nu, dankzij allerlei tools die het lichter maken qua ademen, bewegen, ja, zijn.

Volg de bijna wekelijkse clinics Mindful Run op donderdagavonden vanaf het Haagse Koningsplein. Voordat de 5-weekse cursussen in januari beginnen, is dit al een zeer goede kennismaking.

Kom als dit je aanspreekt: lichter ademen, lichter lopen, lichter maken, lichter ervaren, meer voelen, minder traditioneel moeten.

Minder jachtig, meer aandachtig.
Ook op moeilijke momenten ga je minder ‘moeten’ en dan vaker kalm alert blijven. Kalm alert is wat anders dan jachtig alert, hoe knap we het allemaal ook kunnen verdoezelen, hè?

Hoe?
Je gaat vaker en bewuster afstemmen op je eigen lichaam. En daar je keuzes op af te stemmen. Je gevoel wordt leading, niet je wilskracht of verwachtingen van anderen.

Lijkt dit je wel wat?
Doe mee aan een clinic en krijg een voorproefje van een in januari startende bewustwordingsproces van 5 weken, conform de landelijke cursus, gewoon in Den Haag, ook om de hoek, vanaf het Koningsplein, en daar de schommel.

Moet je al hard kunnen lopen?
Nee. Mindful Run is juist ook zo handig als je niet zo hard gaat of (weer) begint. Maakt dus niet uit of je nu een pittige of langzame jogger bent, in vorm of uit vorm.

Clinickosten
Die bedragen 25 euro, voor een bijzondere sessie van 1,5 uur.
vanaf donderdag 24 november 2016, van 19.30 tot 21.00 uur.

Aanmelden: via de knop links.

Ook zo leuk:
Gaandeweg besef je dat je (niet-toevallig) 1 van de 9 leefregels toepast die op op 5 bijzondere plekken op aarde (Blue Zones) veel mensen de 100 jaar laten halen en wel in heel goede gezondheid. Goed bezig, op een bijzonder gezonde leuke mix van mindfulness, yoga, loopcoaching, ademcoaching. Je kunt het geleerde ook wandelend oefenen, hardlopend toepassen, in de sport, privé, werk, dagelijks. Ze gaan je ook thuis dankbaar zijn 🙂

november 24 2016

Venue

Koningsplein

Carnegielaan 1
Den Haag, 2565 TB

+ Google Maps

Phone:

+31611334511

Organisator

Phone: +31611334511