Vredespaleis, lunch Mindful Walk, maandagen

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Vredespaleis, lunch Mindful Walk, maandagen

Hoe je lunchpauze je net na het weekend langer de week door opgelucht laat ademhalen? Loop mee en leer op een leuke luchtige manier hoe je ook langer een fris brein hebt, langer creatief blijft, meer van het nu geniet, je makkelijker beweegt.

De bijzonder basic ademhaling gaat je analytische brein pas echt rust geven. Ook wanneer het druk is en je juist een fris brein kunt gebruiken. En we schakelen leuk creatief.

Je stapt in een 5-weeks bewustwordingsproces gebaseerd op de landelijke en ook Haagse 5-weekse cursus Mindful Run (www.mindfulrun.nl), maar dan dus als pauzewandeling. Naderhand krijg je een samenvatting en suggestie mee voor de rest van de week.

Ook op drukke momenten ga je heel natuurlijke manieren hebben om met zelf-vertrouwen te blijven ‘bewegen’, meer afstemmend op je eigen lichaam. Dit ga je de volgende week al toepassen.

Ga helemaal mee, als je ook maar iets herkent uit dit BLOG.

Mindful Run, en dan in dit geval pauzewandelend, is ook gewoon een heerlijke manier om eens meer te gaan luisteren naar je lichaam, om vaker van je hoofd naar je hart te gaan. En loop je hard of doe je een andere sport? Het geleerde ga je ook daar toepassen. En wedden dat je zo onverwacht mooie plekken in de stad ontdekt?

Welkom op een bijzonder gezonde leuke mix van mindfulness, onopvallende yoga, loopcoaching, ademcoaching.

De cursuskosten bedragen maar € 95 voor 5 bewustwordingssessies van 1,5 uur. Losse groepssessies: 25 euro. Je ontvangt vlot daarna ook stof ter verdieping en toepassing thuis.

(Ook privé mogelijk, geheel afgestemd op jouw agenda.)

START & FINISH: Vredespaleis, Carnegielaan 1. Vanaf maandagmidag 31 oktober 2016, 12 uur.

Aanmelden, voorlopig: info@keepalivemoving.com. Ook als zo’n pauzewandeling beter uitkomt op een andere dag!

PS: Je gaat ‘gaandeweg’ ook beseffen dat je heel toevallig een van de 9 leefregels toepast die op op 5 bijzondere plekken op aarde (Blue Zones) veel mensen de 100 jaar laten halen en wel in heel goede gezondheid. Goed bezig! (http://keepalivetours.com/)

oktober 31 2016

Details

Date: oktober 31, 2016
Time: 12:00 am - 1:15 pm
Cost: €25
Evenement Tags:, , , , , , , , , , , , ,

Venue

Vredespaleis

Carnegielaan 1
Den Haag, Netherlands

+ Google Maps

Phone:

+31611334511

Organisator

Phone: +31611334511