Noordeinde lunch Mindful Walk, vrijdagen

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Noordeinde lunch Mindful Walk, vrijdagen

Hoe je lunchpauze je met het weekend voor de deur je alvast extra lucht kan geven? Loop mee en leer ook hoe je doordeweeks beter ademt, langer een fris brein hebt, langer creatief blijft, meer van het nu geniet, je makkelijker beweegt.

Je herontdekt de bijzonder basic ademhaling die je analytische brein echt even rust geeft: anders gefocust vriendelijker voor jezelf, opener voor de wereld om je heen.

Je stapt in een bewustwordingsproces gebaseerd op de landelijke en ook Haagse 5-weekse cursus Mindful Run (www.mindfulrun.nl), maar dan dus 5 weken lang als pauzewandeling.

Ook op drukke momenten ga je heel natuurlijke manieren hebben om met zelf-vertrouwen te blijven ‘bewegen’, meer afstemmend op je eigen lichaam. Dit ga je de volgende week al toepassen.

Ga helemaal mee, als je ook maar iets herkent uit dit BLOG.

Een prachtig symbolische startplek in Den Haag is het paleis van de mensen die het meest door alle Nederlanders worden beoordeeld: het Koninklijk Paleis aan het Noordeinde.

Mindful Run en dan in dit geval pauzewandelend is ook gewoon een heerlijke manier om eens meer te gaan luisteren naar je lichaam, om vaker van je hoofd naar je hart te gaan. En loop je hard of doe je een andere sport? Het geleerde ga je ook daar toepassen. En wedden dat je zo onverwacht mooie plekken in de stad ontdekt?

Welkom op een bijzonder gezonde leuke mix van mindfulness, onopvallende yoga, loopcoaching, ademcoaching.

De cursuskosten bedragen maar € 95 voor 5 bewustwordingssessies van 1,5 uur. Losse groepssessies: 25 euro. Je ontvangt vlot daarna ook stof ter verdieping en toepassing thuis, voor de rest van de week, en ver daarna.

(Ook privé mogelijk, geheel afgestemd op jouw agenda.)

START & FINISH: Paleis Noordeinde, Noordeinde. Vanaf vrijdagmiddag 4 november 2016, 12 uur.

Aanmelden, voorlopig: info@keepalivemoving.com. Ook als zo’n pauzewandeling beter uitkomt op een andere dag!

PS: Je gaat ‘gaandeweg’ ook beseffen dat je heel toevallig een van de 9 leefregels toepast die op op 5 bijzondere plekken op aarde (Blue Zones) veel mensen de 100 jaar laten halen en wel in heel goede gezondheid. Goed bezig! (http://keepalivetours.com/)

november 04 2016

Venue

Noordeinde 68

Noordeinde
Den Haag, Netherlands

+ Google Maps

Phone:

06-11334511