VRIJDAGOCHTEND BOMENBUURT: CURSUS MINDFUL RUN ENNERCHI

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

VRIJDAGOCHTEND BOMENBUURT: CURSUS MINDFUL RUN ENNERCHI

Minder in je hoofd, meer energie. Wat zeg ik: meer Ennerchi. Want we starten dit keer, op vrijdag 12 mei 2017, om 9.30, vanuit Ennerchi!

Voor 5 fijne vrijdagochtendsessies Mindful Run, van max. 1,5 uur. Lijkt dat je lang? Ach, kun je dit al: 100 meter joggen en dan stilstaan en dan weer door en stilstaan, etc.? Intussen focus je op weer een andere oefening bewust-zijn.

Want daar gaat het om: gericht bewust lopen en doen en zo. En niet om kilometers en snelheid. Die komen toevallig wel vanzelf, mooi meegenomen :).

 

Beloofd:

– bewegen makkelijker, joggen eenvoudiger

– mindfulness toepassen op hardlopen, zacht gemaakt

– ademen zoals het eigenlijk heel simpel bedoeld is, in rust, en dan ook bij stress; en zo heel natuulijk grip krijgen op stress

– gewoon lekker de Ennerchi-buurt ontdekken, zoveel mooie plekken, verscholen ook…

Best een leuk puur natuur avontuur!Dit is de landelijke cursus Mindful Run, van mindfulrun.nl, gegeven door de Haagse instructeur. Er zijn nu 140 instructeurs verspreid door heel Nederland en Mindful Run Den Haag is exclusief actief in Den Haag.

Loop je ook mee! Not just running 🙂 Want we verkennen bijvoorbeeld ook dat CHI uit EnnerCHI, best handig tijdens het lopen, blijkt 🙂

 

En je weet dat Zorg & Zekerheid het zelfs vergoed? Tot aan 100%. Mail me maar, om het te checken: info@mindfulrundenhaag.nl. En als jouw verzekeraar het niet vergoedt, dan vinden we wel  een ‘oplossing’.