HARDLOPEN LICHTER GEMAAKT

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

HARDLOPEN LICHTER GEMAAKT

(Ook als privé-sessies.)

Is hardlopen voor jou iets wat je moet volhouden, doorzetten, niet opgeven, pijn lijden, en dat veels te lang? Goed mogelijk dat je juist dán zegt: ‘laat maar zitten’, ‘het is gewoon niets voor mij’.

Ik leer je een manier, techniek en mindset die hardlopen veel leuker en makkelijker maakt. Een mix uit mindful running, de souplesselooptechniek, sportrusten, ki-training, trailrunning, blootvoet-running, en gewoon creativiteit en speels gezond verstand. Aan het eind nog steeds kunnen lachen, just like me!


Ik ben met 55 nog topfit en blessurevrij! Dankzij wat ik allemaal weet en met mijn intense loopervaring en verkennende geest toepas.

Kun jij ook: verkennen, leren!

WAT KOMT AAN BOD: het nuttige van ki-running, chi-running, mindful running, barefoot running, souplessemethode, en nog meer ‘verkennende methodes’. Zelfs het nodige uit nordic walking (maar dan running! 🙂), sportrusten en wel ja, sportvasten. Nuttige elementen allemaal, heel praktisch. Dit is dus geen old school running club of zo, het gaat ook helemaal niet om snelheid, maar om bewustzijn en keuzes kunnen maken. Hier zou je zomaar ook privé en op je werk wat aan kunnen hebben.


WANNEER & WAAR?

Het zijn 3 zondagavonden vanaf 13 september, en je gaat ook onverwachte mooie dingen zien in de duinen. Je komt op plekken waar je zelf niet zo snel komt. Leuk om daar je nieuwe technieken te proberen.

Start is vanaf de trap boven aan Strandslag 9 (boven aan de trap boven De Kwartel). Het is aan het Stille Strand tussen Kijkduin en de Scheveningse haven in. We lopen ook op onbekende paadjes in de duinen en op het strand. Na afloop kunnen we natuurlijk heerlijk een drankje doen, bij ondergaande zon, wel op eigen kosten.

Met een big smile na weer een mooie mini-vakantie weer naar huis! Je gaat bos / duin / strand zien en beleven, en dat dus bij ondergaande zon! Prachtig! Zoiets:

Mooi door de natuur:

VOOR WIE?

Maakt niet uit hoe ervaren of onervaren je bent: op langzaam tempo oefen je het best. We staan ook stil om uit te wisselen. Het is geen continue hardlooptraining, het is leren hoe het ook anders kan, hoe je het leuk kunt houden. Je krijgt ook slimme tips uit de intense hardloperspraktijk, zeer handig tijdens een wedstrijd ooit, maar ook dan ten gunste van leuker en makkelijker en fijner lopen.

Dit is het effect, en ‘blijdschap suddert nog door’ ook:


KOSTEN?

Die sessies voor 60 euro. Minimaal aantal deelnemers: 4.

AANMELDEN?

Mail of bel: info@keepalivewalks.com, 06-11 33 45 11

Hij wacht ook op ons. Het is een schatje, hoor, en poseert best mooi voor de foto’s.

 

september 13 2020

Venue

strandtent De Kwartel,

Zuiderstrand, strandopgang 9
Den Haag,

Organisator

Sam Pitzalis
Phone: 06 -11 33 45 11
Website: Visit Organizer Website