VROLIJKER HARDLOPEN EN ER NOOIT MEER TEGEN OPKIJKEN: MAKKELIJKER EN LEUKER GEMAAKT

Laden Evenementen

VROLIJKER HARDLOPEN EN ER NOOIT MEER TEGEN OPKIJKEN: MAKKELIJKER EN LEUKER GEMAAKT

(Ook als privé-sessies.) Is hardlopen voor jou iets wat je moet volhouden, doorzetten, niet opgeven, pijn lijden, en dat veels te lang? Goed mogelijk dat je juist dán zegt: ‘laat maar zitten’, ‘het is gewoon niets voor mij’.

Ik leer je een manier, techniek en mindset die hardlopen veel leuker en makkelijker maakt, met nogal wat dingen waar ze je op een hardloopclub niet aan toe komen. Het is een mix uit mindfulness, de souplesselooptechniek, sportrusten, ki-training, trailrunning, blootvoet-running, de manier waarop gezond gebleven honderdjarige herders lopen, en gewoon creativiteit en speels gezond verstand. Aan het eind nog steeds kunnen lachen!

Welkom op een leuk eerzaam avontuur dat ook nog eens heel erg wijs ‘on the long run’ is, op de lange duur, voor je lichaam. Met het koppie erbij, dus. 🙂

 

Ik ben met 55 nog topfit en blessurevrij! Dankzij wat ik allemaal weet, met mijn intense loopervaring en verkennende geest toepas! Zo kan ik tijdens zeker 4 x bootcamp in de week vol gas gaan nog. Gewoon doordat ik toepas wat ik weet en ontdek.

Kun jij ook: verkennen, leren!

WAT KOMT AAN BOD: 
– het belang van wijze ademhaling en hoe daarbij te blijven, ook onder druk
– blessurevrij blijven lopen
– je drukke mind ontlasten, gericht ontspannen, waar en hoe dan?
– andere energiebronnen gebruiken dan enkel je spieren en wilskracht en adrenaline… Dat is echt een beetje old school!
– hoe herstel je goed, beter, best?
– hoe hou je het leuk bij tegenslag of twijfel of blessures?

Grote kans dat je hier ook privé en in je werk wat aan hebt 🙂

Reken maar dat je onderweg ook gewoon meer gaat genieten. Je laat je niet meer zo snel gek maken qua hardlopen. Of van je stuk brengen. Net als zij, maar dan in beweging 🙂

WANNEER & WAAR?

Het zijn 5 maandagavondsessies in augustus, best wel een vakantie in eigen land steeds, je ontdekt ook mooie toeristische dingen, bijzondere plekjes, ik ben expert guide in dit gebied en navigeer er op de minuut precies. En dat in een wirwar van paadjes ook in de schitterende duinen. Dat doen we bewust en dat is uitstekend te doen met alle nieuwe technieken.

Start is vanaf de trap boven aan Strandslag 9 (boven aan de trap boven De Kwartel). Het is aan het Stille Strand tussen Kijkduin en de Scheveningse haven in. We lopen ook op onbekende paadjes in de duinen en op het strand. Na afloop kunnen we natuurlijk heerlijk een drankje doen, bij ondergaande zon, wel op eigen kosten.

Met een big smile na weer een mooie mini-vakantie weer naar huis! Je gaat bos / duin / strand zien en beleven, en dat dus bij ondergaande zon! Prachtig! Zoiets:

Mooi door de natuur:

VOOR WIE?

Maakt niet uit hoe ervaren of onervaren je bent: op langzaam tempo oefen je het best. We staan ook stil om uit te wisselen. Het is geen continue hardlooptraining, het is leren hoe het ook anders kan, hoe je het leuk kunt houden. Je krijgt ook slimme tips uit de intense hardloperspraktijk, zeer handig tijdens een wedstrijd ooit, maar ook dan ten gunste van leuker en makkelijker en fijner lopen.

Dit is het effect, en ‘blijdschap suddert nog door’ ook:


KOSTEN?

Vijf sessies voor 85 euro. Minimaal aantal deelnemers: 5.

AANMELDEN?

Mail of bel: info@keepalivewalks.com, 06-11 33 45 11

Hij wacht ook op ons. Het is een schatje, hoor, en poseert best mooi voor de foto’s.

 

Venue

strandtent De Kwartel,

Zuiderstrand, strandopgang 9
Den Haag,

Organisator

Sam Pitzalis
Phone: 06 -11 33 45 11
Website: Visit Organizer Website